EMAG

Reduceri de 54% pentru romanii care vor sa mearga pe litoralul romanesc | Statiunea in care poti plati doar 38 lei/noapte

publicat 2024-02-15 07:15:03 (Antena3)

Reduceri de 54% pentru romanii care vor sa mearga pe litoralul romanesc | Statiunea in care poti plati doar 38 lei/noapte Romanii care isi doresc sa mearga in aceasta vara pe litoralul romanesc pot beneficia de oferte speciale de pret, in cadrul Targului de Turism Online.

Alte stiri de la Antena3:

Horoscop 6 mai 2024. Taurii au de luat decizii, Pestii primesc un impuls in viata amoroasa
Hidroelectrica creste tarifele la energia electrica, pentru anumiti consumatori. Pretul unui kilowat pe ora
Barbat, filmat cand fura o banca din fata unei clinici, in Cluj-Napoca: "Il rugam, dupa sarbatori si dupa ce isi face treaba cu ea, sa o inapoieze"
Satul din Romania in care oamenii traiesc fara curent si telefoane, doar cu credinta: "Daca te rogi cu dragoste, tine si de foame"
Un vehicul s-a izbit violent de poarta Casei Albei: Soferul a murit pe loc | Anuntul autoritatilor locale
Romanii cotizeaza 35 de ani la pensie si primesc bani mai putin de 12 ani. Calculul raportat la speranta de viata din tara noastra
Accident grav, cu cinci victime, intre care doi copii, in Mures. Circulatia este complet blocata
Arsenie Irimiea, staretul Schitului Darvari, mesaj de Paste pentru tineri: "Doar lasati-va iubiti"
Orasele din Europa unde copiii sub 13 ani nu mai au voie sa iasa singuri din casa dupa ora 23:00. Parintii vor primi imediat amenda
Biserici pline, in prima zi de Paste | Preotul Gabriel Cazacu, despre Invierea Mica: "Reprezinta continuarea bucuriei de azi-noapte"
O biserica din Alba a ars pana la temelie, chiar in prima zi de Paste
Cel mai puternic utilaj agricol din lume a ajuns la o ferma din Romania: "Poate fi folosit la toate lucrarile"
Primul lucru pe care trebuie sa il faci cand esti diagnosticat cu o boala grava. Marius Vaduva: "Nimic nu este posibil daca nu faci asta!"
Cornel Dinicu face picnic de Paste la Ferma Dacilor, locul incendiului in care au murit opt oameni: "Este despre legatura dintre om si Cel de Sus"
Traditii si obiceiuri in prima zi de Paste. Ce trebuie sa faci astazi pentru a avea parte de sanatate si belsug tot anul



© Copyright 2000-2021 iStorm. Toate drepturile rezervate.